Nyhetsbrev juni 2024

Klicka här för att ta del av det senaste nyhetsbrevet, där vi bland annat bjuder in till kommande utbildningar samt informerar om de mest uppskattade uppdateringarna det senaste året. Vi på Mspecs passar även på att önska Trevlig sommar! Om du inte redan prenumererar på vårt nyhetsbrev och vill få dessa uppdateringar direkt till din inkorg, vänligen kontakta support@mspecs.se för att bli registrerad.

Nyhetsbrev april 2024

Klicka här för att ta del av det senaste nyhetsbrevet, där vi bland annat bjuder in till kommande utbildningar samt informerar om status i arbetet med ”Mspecs 2.0”. Leverantören Cetti berättar mer om deras tjänster och bjuder in till ett webbinarium. Om du inte redan prenumererar på vårt nyhetsbrev och vill få dessa uppdateringar direkt till din inkorg, vänligen kontakta support@mspecs.se för att bli registrerad.

Nyhetsbrev december 2023

Klicka här för att ta del av det senaste nyhetsbrevet, där vi bland annat bjuder in till kommande utbildningar samt informerar om en uppdatering av lantbruksdokument. Leverantörerna BudID och Trapets berättar mer om deras tjänster. Om du inte redan prenumererar på vårt nyhetsbrev och vill få dessa uppdateringar direkt till din inkorg, vänligen kontakta support@mspecs.se för att bli registrerad. God jul och gott nytt år!

Nyhetsbrev september 2023

Klicka här för att ta del av det senaste nyhetsbrevet, där vi bland välkomnar vår nya Key Account Manager Henrik Fällman. Vi påminner också om det kommande systemunderhållet den 29 september kl. 20.00. Om du inte redan prenumererar på vårt nyhetsbrev och vill få dessa uppdateringar direkt till din inkorg, vänligen kontakta support@mspecs.se för att bli registrerad.

Nyhetsbrev – Juni 2023

Klicka här för att ta del av det senaste nyhetsbrevet, där vi bland annat informerar om den senaste uppdateringen av systemet. Vi vill också passa på att hylla vår kollega Kenneth, som nu går i pension. Dessutom inkluderar nyhetsbrevet information från flera av våra tjänsteleverantörer. Om du inte redan prenumererar på vårt nyhetsbrev och vill få dessa uppdateringar direkt till din inkorg, vänligen kontakta support@mspecs.se för att bli registrerad.

Nyheter i Mspecs!

Klicka här för att ta del av det senaste nyhetsbrevet där vi delar med oss av information om bland annat ”kundens sida” samt de nya leverantörerna Nordkyc och PerfectShot. Om du inte redan prenumererar på vårt nyhetsbrev och vill få dessa uppdateringar direkt till din inkorg, vänligen kontakta support@mspecs.se för att bli registrerad.

Nya leverantörer i Mspecs!

Nu kan vi med glädje presentera tre nya leverantörer av tjänster. Klicka här för att komma till nyhetsbrevet där vi berättar mer om vad Brightbee, Lokalguiden och Team8 erbjuder i Mspecs.

Identifierad budgivning lanseras i Mspecs

När tjänsten är aktiverad är den fullt integrerad i mäklarsystemet, vilket innebär en enkel och trygg hantering utan någon ytterligare administration för er mäklare. Företagets varumärke och den ansvariga mäklaren exponeras på ett snygg och proffsigt sätt mot budgivarna i gränssnittet vid varje bud, en effektiv marknadsföring vid rätt tidpunkt. Era annonser får dessutom en tydlig markering på Hemnet som visar att ni använder tjänsten. Fördelarna med tjänsten är många. Budgivarna kan verifiera sin identitet med BankID och verifiera sitt lånelöfte via digitala smarta kopplingar till bankerna. Informationen om lånelöftet visas sedan i mäklarsystemet tillsammans med BankID-identifieringen. Smart, enkelt... Läs mer

Nu kan du skicka ärenden till Tambur via Mspecs

I fliken lån i Mspecs finns nu den efterlängtade knappen Tambur. Klicka på knappen för att lägga till assisterande kollegor som ska få tillgång till ärendet i Tambur, samt bifoga förmedlingsuppdraget. När ärendet skickas över följer även andra nödvändiga uppgifter om objektet med till Tambur. När säljarbanken bekräftar lånen kommer de även att uppdateras i fliken lån i Mspecs. Klicka här för att läsa manualen. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta vår support på support@mspecs.se

Uppgradera till Hemsida Premium – En ny modern hemsida

Hos Mspecs ingår en standardhemsida i ditt pris. Vill du ha en mer exklusiv hemsida, utan att anlita en egen webbyrå, kan du enkelt uppgradera din standardhemsida till Hemsida Premium. Klicka på länken för ett exempel på hur Hemsida Premium kan se ut:https://master.mspecsweb.se/sites/mspecslive/   Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta vår support på support@mspecs.se eller genom att ringa 010-221 61 00.

Arkiv

En komplett, pålitlig och tillgänglig systemlösning
För dig som aktör inom mäklar- och fastighetsbranchen. Läs om funktionerna

Kontakta oss

  Jobba på Mspecs

  Vi utvecklar Mspecs i nära kontakt med våra användare för att hela tiden försäkra oss om att vi utvecklar funktioner som fastighetsmäklare och assistenter behöver och hjälper dem i deras dagliga arbete.

  Vill du vara med i vårt gäng? Vi letar alltid efter nya talanger - hör av dig!

  Läs mer om att jobba på Mspecs

  Funktioner

  • Användarvänligt – lätt att navigera bland uppdrag och objekt
  • Driftsäkert – fungerar dygnet runt, året runt (99,9 % driftsäkerhet)
  • Komplett – hanterar alla objektstyper
  • Kostnad – enkel och tydlig prissättning
  • Påverkan – du kan som kund vara med och påverka hur Mspecs utvecklas
  • Juridik – tillsammans med MSF är vi med i framkant med de senaste juridiska dokumentparagraferna

  Läs mer om Mspecs funktioner

  Support & utbildning


  Kontakta oss

  Till vår support kan du höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp att komma vidare i ditt arbete i systemet.


  Öppettider

  Vardagar 10:00-16:00
  Lunchstängt 12:00-13:00.

  010-221 61 00

  Meny