Leverantörer i Mspecs

Det finns flertalet leverantörer som erbjuder tjänster i Mspecs. Det gör det enkelt för er att skapa specialanpassade objektsbeskrivningar, beställa bilder, försäkringar, besiktningar och mycket mer direkt via systemet. Läs mer om vilka leverantörer som finns och deras tjänster nedan.

Säljstöd

Realforce

Realforce – marknadens bästa säljstöd för mäklare
Vårat CRM är speciellt framtaget för mäklarens behov. Väx din verksamhet med ett skräddarsytt system för din verksamhet, integrerat med Mspecs.
Systemet erbjuder autogenererade ringlistor, komplett hantering av intagsmöten, skräddarsydda säljtävlingar och mycket mer.
https://www.realforce.com/

Försäkringar och besiktningar

Anticimex

Anticimex Besiktningar: https://www.anticimex.se

Anticimex Försäkringar https://www.anticimexforsakringar.se/

Willis Towers Watson

Kontakta försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson om du vill veta mer om olika gruppförsäkringar. Vi arbetar med många olika typer av försäkringar och lösningar.

Mäklarsamfundets försäkringsprogram
Mäklarsamfundets försäkringsprogram är skräddarsytt för fastighetsmäklare och för fastighetsmäklarverksamhet – till förmånliga premier. Information finns även på Mäklarsamfundets hemsida, under fliken för fastighetsmäklare/ medlemskap. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Uppdaga dolda felförsäkringar
Redan i början av 2000-talet utvecklade Willis Towers Watson, i samarbete med ledande fastighetsmäklarföretag och besiktningsföretag, en Dolda Felförsäkring för fastighet. Sedan dess har Willis Towers Watson kontinuerligt utvecklat Dolda felförsäkringen vidare – och vi fortsätter så – slår oss helt enkelt inte till ro. Numera finns även en dolda felförsäkring för bostadsrätter – Uppdaga Borätt.

Vår strävan och vårt mål är att dolda felförsäkringarna ska vara enkla att förstå, ska vara enkla att teckna, ska uppfylla de krav och erbjuda de önskemål som våra kunder, partners och leverantörer har på försäkringarna och på oss. Vår Säljservice hjälper er gärna med era frågor. Kontakta även gärna vår Säljservice 08-5463 5990, saljservice@willis.com.

Mer information om dolda fel och Uppdaga dolda felförsäkringar finns på http://www.doldafel.se/.
Please visit http://www.doldafel.se/in-english/ - for information in English.

Sustera

Sustera (tidigare Raksystems Independia) – Hela Sveriges besiktningsbolag. Erbjuder skräddarsydda besiktnings,- och försäkringspaket för dig och dina kunder och hjälper till att skapa en smidig och trygg bostadsaffär.

Hos Sustera finner du samtliga av de undersökningar som kan behövas vid en bostadstransaktion. Överlåtelsebesiktning, energideklaration, fuktkontroll, areamätning och dolda felförsäkring för att nämna några. Med besiktningsmän runt om i hela landet kan vi erbjuda våra tjänster på din lokala ort och med korta ledtider.

Läs gärna mer om oss här.

OBM gruppen

OBM Gruppen är en av de största organisationerna i Sverige inom besiktningstjänster, och en av de få organisationer som finns rikstäckande.
Vi utför bland annat överlåtelsebesiktningar, areamätningar, energideklarationer, skadeutredningar och radonmätningar.
OBM Gruppen kännetecknas av bred kompetens och lång erfarenhet inom besiktningstjänster, fuktskador och inomhusmiljö.
Personalen i organisation är professionella, pedagogiska och serviceinriktade.

Om ni har frågor eller vill veta mer om oss så går det bra att kontakta Utvecklingschef Andreas Strindemark på andreas@obm.se eller 0705-910253.
Läs gärna mer om oss här.

Eminenta

Eminenta är ett marknadsledande företag inom fastighetskonsulttjänster. Tyngdpunkten i verksamheten är värderingar och besiktningar av olika typer av fastigheter. Allt från fritidshus och villor till bostadsrätter och tomter. Vi utför även besiktningar, energideklarationer och underhållsplaner för kommersiella fastigheter.

Flera av våra värderings- och besiktningsmän har över 20 års erfarenhet från branschen. Våra kunder är privatpersoner, banker, fastighetsmäklare och advokater.
https://www.eminenta.se/.

Fotoleverantörer

Diakrit

DIAKRIT har sedan 2001 strävat efter att förenkla sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem online, enklare, säkrare och mer engagerande. De digitala visualiseringslösningar som vi levererar till över 2,000 fastighetsmäklare och bostadsutvecklare runt om i världen gör det möjligt för bostadsköpare att planera, inreda och upptäcka den fulla potentialen i de hem de besöker online.

Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem – redan innan de har klivit över tröskeln!

• 17 års erfarenhet av marknadsföring av bostäder
• 300+ fotografer i vårt nordiska nätverk
• 1.6 miljoner foton årligen
• 500,000 planritningar årligen
• 10,000 mäklare i våra system

https://www.diakrit.com

Husfoto

Husfoto är en rikstäckande leverantör av foto- och visualiseringstjänster för mäklare. Från oss på Husfoto får du en lokalt anpassad tjänst med en personlig service av våra professionella fotografer som jobbar med riktigt sjysta villkor.
https://husfoto.se

SE360

Sveriges första rikstäckande leverantör av fototjänster till fastighetsbranschen. Vi skräddarsyr helhetslösningar utifrån kundens och marknadens behov. Hos oss finns alla kompetenser som krävs för proffsiga bilder, effektivt säljmaterial, imagebyggande projekthemsidor och snygga planritningar.
http://www.se360.se

FastOut

FastOut hjälper mäklare att vinna fler intag och nå fler potentiella köpare genom att visa läget på bästa sätt.
Länk till hemsida

EFKT (tidigare Esoft)

Sedan 2000 har vi arbetat med digital marknadsföring. Idag är vi Nordens föredragna samarbetspartner för marknadsföring som får fastigheter att säljas.

Låt oss hjälpa dig som fastighetsmäklare från början till slut i din försäljningsprocess. Från fotografens första klick till att dina målinriktade annonser är ute på alla relevanta digitala plattformar.

Vår långvariga erfarenhet och expertis inom performance marketing ger dig trygghet för ditt varumärke och bolag.

Om du är intresserad och vill veta mer, kontakta: info.se@efkt.com.
https://efkt.com/sv/

RoomSketcher

RoomSketcher används av tusentals fastighetsmäklare, bostadsfotografer och inredare för att skapa sina planritningar samt inredningsdesign online. Du kan antingen rita själv, eller beställa en färdig planritning direkt från oss. Med RoomSketcher kan vem som helst skapa fantastiska 3D-visualiseringar. Få 2D och 3D-planritningar, 3D Foto, Live 3D, RoomSketcher 360 och mycket mer.
https://www.roomsketcher.se/

Marknadsföringsmaterial

Webtop Solutions

För en enklare mäklarvardag
Webtop Solutions produktionsverktyg är mäklarbranschens största leverantör av grafiskt material. Vi fokuserar uteslutande på fastighetsmäklare för att erbjuda en smidig och effektiv vardag. I vårt verktyg skapar du direktreklam, objektsbeskrivningar, fönsterskyltar, annonser och telemarketing. I Webtop DR beställs idag 15 miljoner DR per år. Webtop Solutions är 42 anställda och finns idag i Stockholm (Sigtuna), Malmö, Oslo (N), Trondheim (N), Aarhus (Dk) och New York (US). Kunderna består av både de största mäklarföretagen och enskilda mäklarfirmor.
http://www.webtopsolutions.se

Mhub Marknadsportalen

Marknadsportalen (OneStopShop)
Här kan ni hantera allt marknadsmaterial från "tillsaluskyltar" via objektbeskrivningar till DR och tidningsannonser plus mycket mer.
ALLT SAMLAT PÅ ETT STÄLLE!

EN leverantör, EN portal, ETT medieköp, EN faktura
400 dagstidningar & paket, 200 annonsblad & paket, 100 magasin, 160 tidningssajter, Google AdWords, Facebook, Linkedin Internetsajter globalt, Direktreklam, Tryckerier, Adressköp, Postdistribution, Skrivarutskrift, Skylt, Banners, Book ´n Buy, Kostnad per objekt, Statistik per mäklare, kontor, kedja.
https://www.mhub.se

Tylöprint digitala skyltar

PLAYipp

PLAYipp utvecklar den marknadsledande plattformen för publicering till digitala informationsskärmar. Med hjälp av smarta integrationer och funktioner gör PLAYipp slut på allt dubbelarbete då du med enkelhet kan integrera systemen du använder idag med ett användarvänligt och enkelt gränssnitt. Skärmarna uppdateras automatiskt direkt i skyltfönstret eller på de platser där ni möter er kund.

Länk till vår hemsida:
https://playipp.com/playipp-maklare/

Statistiktjänster

Värderingsdata

Bopriskoll och värderingar
https://www.varderingsdata.se

Svensk Mäklarstatistik

Svensk Mäklarstatistik redovisar varje månad den enda heltäckande och aktuella prisstatistiken för villor, fritidshus och bostadsrätter i Sverige. Statistiken är framtagen av SCB - Statistiska Centralbyrån, på uppdrag av Svensk Mäklarstatistik och baseras på över 90 procent av Sveriges bostadsaffärer som genomförts via fastighetsmäklare.
https://www.maklarstatistik.se

Valueguard

Valueguard arbetar för att skapa nya finansiella produkter för bostadsmarknaden. Vi tillhandahåller också analyser och informationstjänster. Som grund för många av våra produkter och tjänster ligger ett prisindex för bostäder - Nasdaq OMX Valueguard-KTH Housing Index (HOX®). HOX Index har utvecklats i samarbete med KTH, det distribueras av Nasdaq OMX och det bygger på data levererad av bl.a. Svensk Mäklarstatistik AB och Lantmäteriet.
https://valueguard.se

Marknadsplatser

Hemnet

Hemnet grundades 1998 som ett branschinitiativ och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostads­marknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkter, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år.
https://www.hemnet.se

Bovision

Bovision är Sveriges första bostadsportal. Vi har hjälpt svenskar att hitta sin drömbostad sedan 1996. Med över 1 miljon publicerade bostadsannonser och över 26 års samarbete med svenska mäklare ligger vi i toppen gällande varumärkeskännedom. Tillsammans med Mspecs jobbar vi nu för fullt på en ny typ av koppling så att överföringen av bostäder ska gå så snabbt och sömlöst som möjligt för alla Mspecs-användare.

På Bovision finns alla bostadsformer under samma tak. Vi hjälper både säljare, köpare, mäklare och fastighetsägare att mötas på ett och samma ställe med bättre villkor, och erbjuder alltid 7 dagar gratis bostadsannonsering.

Är du intresserad av att annonsera bostäder hos oss? - Kontakta oss på marknad@bovision.se
https://bovision.se

Boneo

Vår vision är att vara det mest effektiva sättet att hitta, köpa och sälja bostäder. Vi erbjuder det via vår unika data och tjänster som aktivt hjälper alla som är i bostadsresan. Vi hjälper köpare att hitta sin nästa drömbostad, och säljare att hitta rätt mäklare och köpare.
https://www.boneo.se

Objektvision

Objektvision.se är en heltäckande och oberoende marknadsplats för företag som söker och erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter och mark i Sverige.
Objektvision har funnits sedan 1998. Enligt den officiella mätplatsen för svenska sajter, KIA-index, har objektvision.se ungefär 47 000 unika besökare varje vecka. Vår marknadsplats innehåller just nu över 14 000 annonser från fler än 1 500 olika fastighetsägare, förvaltare och förmedlare. Vi hyr eller säljer inte några egna objekt, utan är den oberoende länken mellan annonsör och sökande.

Bostadsboxen

Vinn fler uppdrag, öka varumärkeskännedom och nå fler potentiella köpare och säljare genom Bonnier News Bostadsboxen. Digital objekts- och mäklarannonsering på några av landets starkaste nyhetssajter. Avtal krävs, kontakta bostad@bonniernews.se för mer information och demo.

Lokalguiden

Publicera lokaler på lokalguiden.se!

Lokalguiden har varit en aktör i fastighetsbranschen i över 25 år och vi ser oss som den naturliga länken mellan det lokalsökande företaget och fastighetsägaren. På Lokalguiden.se kan användare söka bland hela Sveriges utbud av lediga lokaler. Förutom vår söktjänst arrangerar vi mässan Nylokal där fastighetsägare får chansen att träffa företag som är på jakt efter en ny lokal. Vi publicerar även ett fastighetsmagasin både digitalt och i tryckt format. Varje år hyllar vi det gångna året inom branschen under festliga former på Sveriges enda gala för fastighetsbranschen – Fastighetsgalan.

Om du är intresserad och vill veta mer, kontakta:info@lokalguiden.se.

Sweden Estates

Välkommen till Sweden Estates
Sveriges internationella bostadssajt för bostäder och fastigheter

Stärk ditt erbjudande med internationell marknadsföring – Publicering direkt via ert mäklarsystem
Använd vår bostadssajt swedenestates.com för att visa upp dina bostäder och fastigheter för en internationell målgrupp.

Att marknadsföra bostäder och fastigheter internationellt skapar möjligheter till att hitta internationella köpare som kan vara villiga att betala lite mer för den unika fastigheten i Sverige.

Att erbjuda internationell marknadsföring är ett starkt intagsargument som visar att ert mäklarkontor går det extra steget för att sälja en bostad eller fastighet.

Publicering av bostäder och fastigheter överförs enkelt via ert mäklarsystem.

Vill du veta mer eller bli kund? Kontakta oss redan idag!
marketplace@swedenestates.com
+46 (0)525-722 600swedenestates.com

Blocket

Uthyrning av bostäder och semesterboenden.
https://bostad.blocket.se/

Idealista

Utlandsmäklare kan enkelt publicera bostäder i Spanien och Portugal via Idealista i Mspecs.
https://www.idealista.com/sv/

Webbyråer

Kust IT

Går du i tankar att starta mäklarbyrå eller behöver en ny leverantör?

Vi på Kust IT har i över 15 års tid utvecklat och levererat mäklarhemsidor med koppling mot mäklarsystem. Allt från objekt till projekt, från mäklare till kontor och från ett kontor till flera kontor hämtas automatiskt upp och publiceras till mäklarhemsidan. Vi är även Microsoft 365 och Google partner.
Idag levererar vi mäklarhemsidor till ca 70 mäklarkontor runt om i Sverige.
Vi tar gärna ett Teamsmöte och berättar mer.

Mattias Larsson, VD & Försäljning, 0525-722601, mattias.larsson@kustit.se
Läs mer på https://kustit.se/maklare

Prowebb

Med över 20 års erfarenhet inom webbutveckling och specialisering på mäklarsystem, är Prowebb din bästa partner för att ta din fastighetsmäklarverksamhet till nya höjder. Vi har en unik expertis vad gäller Mspecs mäklarsystem, Mspecs API-integrationer samt webb- och designlösningar. Med vår hjälp kommer din webbplats inte bara att vara i goda händer, du får också den bästa servicen då vi alltid eftersträvar att uppnå 100% kundnöjdhet.

När din hemsida är kopplad till Mspecs, sker uppdateringar automatiskt. Det innebär att du som fastighetsmäklare kan fokusera på din verksamhet och slipper slösa tid på webbplatsunderhåll.

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan integrera er hemsida med Mspecs mäklarsystem. Välkommen till Prowebb!

Läs mer på https://www.prowebb.se/vara-tjanster/mspecs-maklarsystem
kontakt@prowebb.se
0722-52 82 11

Ready Digital

Ready Digital hjälper mäklare att skapa tillväxt online! Med en genomtänkt strategi lägger vi grunden för en lyckad digital närvaro. En attraktiv webbplats är din viktigaste kanal, trots närvaro på de största sajterna för bostadssökning. På din webbplats bygger du upp den trovärdighet som krävs för en lyckad försäljning av objekt och kan möta fastighetssäljarens behov på ett positivt sätt som leder till kontakt.

Vi kopplar din webbplats till Mspecs för enkel administration och ser till att besökaren hålls kvar genom att integrera objektvisningen på din egen webbplats. Gammal iframe-teknik skickar besökaren till en extern sida och du tappar besökare.

Utöver digital strategi och webbplatser erbjuder Ready Digital tjänster som SEO, sociala medier, texter, bilder och filmer.

Läs om vilka mäklare vi hjälp med webbplatser
https://www.readydigital.se/maklarsystem/

Annat

Cetti - Smartare bostadsaffärer (tidigare BudId)

Cetti är marknadsledande inom verifierade budgivningar på bostadsmarknaden. Med en integrerad lösning mellan säljare, köpare, mäklare och banker från annonsering till signering gör Cetti bostadsaffären till en mer transparent process i alla steg. Smart, smidigt och tryggt – i en av livets viktigaste affärer
https://www.cetti.com/

Wint

Som kontorschef är det mycket att hålla reda på, inte minst när det kommer till bokföring och administration. Integrationen mellan Mspecs och den digitala bokföringstjänsten Wint förändrar detta.
https://www.wint.se/for-vem/fastighetsmaklare

Boostad - Boosta er mäklartjänst!

Med Boostad Mina sidor kan köpare och säljare hålla sig uppdaterade genom hela bostadsaffären.

Digital frågelista och formulär för b.la. driftskostnader är funktioner som även underlättar för dig som mäklare.

Säljaren kan se hur bostadsannonsen exponerats, se antalet bokade visningsdeltagare och följa budgivningen i realtid. Allt för en smidig och transparent bostadsaffär. Detaljerade checklistor och värdefulla tips ger ett bra stöd till alla parter.
Efter avslutad affär har partnerna tillgång till relevanta dokument och bostadsbilder via Mina sidor.

Boostad erbjuder även Budgivning via BankID, för en tryggare budgivningsprocess.
https://boostad.net/minasidor/

Nordkyc

Genom att använda Nordkyc för kundkännedom får du som mäklare ett enkelt verktyg som guidar dig att utföra en kundkännedom och håller sedan koll på förändringar hos dina säljare. Använder du tjänsten genom Mspecs så följer också informationen om parterna med så du slipper fylla i det två gånger.

Nordkyc är det rekommenderade verktyget av Mäklarsamfundet och vi arbetar kontinuerligt med att anpassa det för mäklarbranschen.

Vill du komma i kontakt med oss, når du oss enklast via support@nordkyc.com.
https://nordkyc.se/kundkannedom

Trapets KYC

Trapets KYC (tidigare Regtech KYC) är en SaaS-baserad lösning som hjälper företag och organisationer att uppfylla penningtvättslagens krav på kundkännedom och AML på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt. Trapets KYC är ledande aktör på den svenska marknaden och hjälper hundratals företag att förbättra och effektivisera rutiner och processer kring kundkännedom.
https://www.trapets.com/sv/losningar/trapets-kyc

Team8

Skanna dina påskrivna kunddokument rakt in i Mspecs. Snabbt, säkert och GDPR-godkänt.
Dokumenten sparas på rätt objekt och namnges utefter vilken typ av dokument det är (köpeavtal, budlista etc.) vilket minimerar din administrativa tid och gör det lätt för dig att hitta det du söker efter.

Vill du veta mer om skillnaden mellan Mspecs QR-skanning (light) och den som Team8 erbjuder (premium), läs mer här: https://team8.se/smarta-maklartjanster/mspecs/

Cowrite

Cowrite är marknadens ledande aktör av anpassad generativ AI. Med Cowrites AI kan du skapa säljande beskrivningar och rumsbeskrivningar med hög kvalitet på väldigt kort tid. Systemet är helt anpassat till mäklarbranschen, vilket betyder att ingen förkunskap om AI krävs. Cowrite ser till att texterna blir perfekta varje gång. Systemet är fullt integrerat med Mspecs, så dina texter importeras till rätt fält i Mspecs.

Om du är kund till Cowrite har du alltid tillgång till det senaste inom AI. Läs mer på https://cowrite.com/sv/saljande-bostadsbeskrivningar-med-ai/ eller se en film om tjänsten här.

Verified

Med Verified kan du hantera och e-signera verksamhetens olika dokument helt digitalt oavsett enhet och plats. Det resulterar i kortare ledtider, ökad konvertering och en klart förbättrad kundupplevelse!
Självklart är det helt integrerat i MSPECS. Vill du veta mer? Kontakta oss på support@verified.eu.

Kontakta oss

  Byt till Mspecs

  Att byta system kräver planering i god tid. Det tar oftast längre tid än vad man tror.

  Vi har en god kunskap om hela processen och hjälper dig att komma igång på ett så smidigt sätt som möjligt.

  Läs mer om att byta till Mspecs

  Funktioner

  • Användarvänligt – lätt att navigera bland uppdrag och objekt
  • Driftsäkert – fungerar dygnet runt, året runt (99,9 % driftsäkerhet)
  • Komplett – hanterar alla objektstyper
  • Kostnad – enkel och tydlig prissättning
  • Påverkan – du kan som kund vara med och påverka hur Mspecs utvecklas
  • Juridik – tillsammans med MSF är vi med i framkant med de senaste juridiska dokumentparagraferna

  Läs mer om Mspecs funktioner

  Support & utbildning


  Kontakta oss

  Till vår support kan du höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp att komma vidare i ditt arbete i systemet.


  Öppettider

  Vardagar 10:00- 16:00
  Lunchstängt 12:00-13:00.

  010-221 61 00

  Meny