Leverantörer i Mspecs

Det finns flertalet leverantörer som erbjuder tjänster i Mspecs. Det gör det enkelt för er att skapa specialanpassade objektsbeskrivningar, beställa bilder, försäkringar, besiktningar och mycket mer direkt via systemet. Läs mer om vilka leverantörer som finns och deras tjänster nedan.

Säljstöd

Quedro

Quedro Sales – marknadens bästa säljstöd för mäklare
Vårat CRM är speciellt framtaget för mäklarens behov. Väx din verksamhet med ett skräddarsytt system för din verksamhet, integrerat med Mspecs.
Systemet erbjuder autogenererade ringlistor, komplett hantering av intagsmöten, skräddarsydda säljtävlingar och mycket mer.
https://www.quedro.com/

BudID - Identifierad budgivning

BudID är en smart tjänst som kopplar ihop bostadsspekulant, mäklare och bank med målet att förenkla och säkra upp bostadsaffären för alla parter.
Med smarta och säkra kommunikationslösningar möjliggör BudID bland annat verifiering av lånelöfte och identitet samt bidrar till en effektivisering av flera steg inför köpekontraktet.
https://budid.se/

Försäkringar och besiktningar

Anticimex

Vårt motto – "Att förebygga och skydda" – är en ny formulering av ett gammalt arbetssätt. Ett arbetssätt som går ut på att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet.
https://www.anticimex.se

Willis Towers Watson

Kontakta försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson om du vill veta mer om olika gruppförsäkringar. Vi arbetar med många olika typer av försäkringar och lösningar.

Mäklarsamfundets försäkringsprogram
Mäklarsamfundets försäkringsprogram är skräddarsytt för fastighetsmäklare och för fastighetsmäklarverksamhet – till förmånliga premier. Information finns även på Mäklarsamfundets hemsida, under fliken för fastighetsmäklare/ medlemskap. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Uppdaga dolda felförsäkringar
Redan i början av 2000-talet utvecklade Willis Towers Watson, i samarbete med ledande fastighetsmäklarföretag och besiktningsföretag, en Dolda Felförsäkring för fastighet. Sedan dess har Willis Towers Watson kontinuerligt utvecklat Dolda felförsäkringen vidare – och vi fortsätter så – slår oss helt enkelt inte till ro. Numera finns även en dolda felförsäkring för bostadsrätter – Uppdaga Borätt.

Vår strävan och vårt mål är att dolda felförsäkringarna ska vara enkla att förstå, ska vara enkla att teckna, ska uppfylla de krav och erbjuda de önskemål som våra kunder, partners och leverantörer har på försäkringarna och på oss. Vår Säljservice hjälper er gärna med era frågor. Kontakta även gärna vår Säljservice 08-5463 5990, saljservice@willis.com.

Mer information om dolda fel och Uppdaga dolda felförsäkringar finns på http://www.doldafel.se/.
Please visit http://www.doldafel.se/in-english/ - for information in English.

Eminenta

Eminenta är ett marknadsledande företag inom fastighetskonsulttjänster. Tyngdpunkten i verksamheten är värderingar och besiktningar av olika typer av fastigheter. Allt från fritidshus och villor till bostadsrätter och tomter. Vi utför även besiktningar, energideklarationer och underhållsplaner för kommersiella fastigheter.

Flera av våra värderings- och besiktningsmän har över 20 års erfarenhet från branschen. Våra kunder är privatpersoner, banker, fastighetsmäklare och advokater.
https://www.eminenta.se/.

Fotoleverantörer

Diakrit

DIAKRIT har sedan 2001 strävat efter att förenkla sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem online, enklare, säkrare och mer engagerande. De digitala visualiseringslösningar som vi levererar till över 2,000 fastighetsmäklare och bostadsutvecklare runt om i världen gör det möjligt för bostadsköpare att planera, inreda och upptäcka den fulla potentialen i de hem de besöker online.

Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem – redan innan de har klivit över tröskeln!

• 17 års erfarenhet av marknadsföring av bostäder
• 300+ fotografer i vårt nordiska nätverk
• 1.6 miljoner foton årligen
• 500,000 planritningar årligen
• 10,000 mäklare i våra system

https://www.diakrit.com

Husfoto

Husfoto är en rikstäckande leverantör av foto- och visualiseringstjänster för mäklare. Från oss på Husfoto får du en lokalt anpassad tjänst med en personlig service av våra professionella fotografer som jobbar med riktigt sjysta villkor.
https://husfoto.se

SE360

Sveriges första rikstäckande leverantör av fototjänster till fastighetsbranschen. Vi skräddarsyr helhetslösningar utifrån kundens och marknadens behov. Hos oss finns alla kompetenser som krävs för proffsiga bilder, effektivt säljmaterial, imagebyggande projekthemsidor och snygga planritningar.
http://www.se360.se

FastOut

FastOut hjälper mäklare att vinna fler intag och nå fler potentiella köpare genom att visa läget på bästa sätt.
Länk till hemsida

Esoft

YOUR LISTINGS – EASILY SOLD!
Win more listings and stand out in the real estate market with Esoft’s image services and innovative marketing tools.
https://www.esoft.com/sv/services

RoomSketcher

RoomSketcher används av tusentals fastighetsmäklare, bostadsfotografer och inredare för att skapa sina planritningar samt inredningsdesign online. Du kan antingen rita själv, eller beställa en färdig planritning direkt från oss. Med RoomSketcher kan vem som helst skapa fantastiska 3D-visualiseringar. Få 2D och 3D-planritningar, 3D Foto, Live 3D, RoomSketcher 360 och mycket mer.
https://www.roomsketcher.se/

Marknadsföringsmaterial

Webtop Solutions

För en enklare mäklarvardag
Webtop Solutions produktionsverktyg är mäklarbranschens största leverantör av grafiskt material. Vi fokuserar uteslutande på fastighetsmäklare för att erbjuda en smidig och effektiv vardag. I vårt verktyg skapar du direktreklam, objektsbeskrivningar, fönsterskyltar, annonser och telemarketing. I Webtop DR beställs idag 15 miljoner DR per år. Webtop Solutions är 42 anställda och finns idag i Stockholm (Sigtuna), Malmö, Oslo (N), Trondheim (N), Aarhus (Dk) och New York (US). Kunderna består av både de största mäklarföretagen och enskilda mäklarfirmor.
http://www.webtopsolutions.se

Mhub Marknadsportalen

Marknadsportalen (OneStopShop)
Här kan ni hantera allt marknadsmaterial från "tillsaluskyltar" via objektbeskrivningar till DR och tidningsannonser plus mycket mer.
ALLT SAMLAT PÅ ETT STÄLLE!

EN leverantör, EN portal, ETT medieköp, EN faktura
400 dagstidningar & paket, 200 annonsblad & paket, 100 magasin, 160 tidningssajter, Google AdWords, Facebook, Linkedin Internetsajter globalt, Direktreklam, Tryckerier, Adressköp, Postdistribution, Skrivarutskrift, Skylt, Banners, Book ´n Buy, Kostnad per objekt, Statistik per mäklare, kontor, kedja.
https://www.mhub.se

Tylöprint digitala skyltar

Statistiktjänster

Värderingsdata

Bopriskoll och värderingar
https://www.varderingsdata.se

Svensk Mäklarstatistik

Svensk Mäklarstatistik redovisar varje månad den enda heltäckande och aktuella prisstatistiken för villor, fritidshus och bostadsrätter i Sverige. Statistiken är framtagen av SCB - Statistiska Centralbyrån, på uppdrag av Svensk Mäklarstatistik och baseras på över 90 procent av Sveriges bostadsaffärer som genomförts via fastighetsmäklare.
https://www.maklarstatistik.se

Valueguard

Valueguard arbetar för att skapa nya finansiella produkter för bostadsmarknaden. Vi tillhandahåller också analyser och informationstjänster. Som grund för många av våra produkter och tjänster ligger ett prisindex för bostäder - Nasdaq OMX Valueguard-KTH Housing Index (HOX®). HOX Index har utvecklats i samarbete med KTH, det distribueras av Nasdaq OMX och det bygger på data levererad av bl.a. Svensk Mäklarstatistik AB och Lantmäteriet.
https://valueguard.se

Marknadsplatser

Objektvision

Objektvision.se är en heltäckande och oberoende marknadsplats för företag som söker och erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter och mark i Sverige.
Objektvision har funnits sedan 1998. Enligt den officiella mätplatsen för svenska sajter, KIA-index, har objektvision.se ungefär 47 000 unika besökare varje vecka. Vår marknadsplats innehåller just nu över 14 000 annonser från fler än 1 500 olika fastighetsägare, förvaltare och förmedlare. Vi hyr eller säljer inte några egna objekt, utan är den oberoende länken mellan annonsör och sökande.

Bostadsboxen

Vinn fler uppdrag, öka varumärkeskännedom och nå fler potentiella köpare och säljare genom Bonnier News Bostadsboxen. Digital objekts- och mäklarannonsering på några av landets starkaste nyhetssajter. Kontakta bostad@bonniernews.se för mer information och demo.

Brightbee

KOMMER SNART! Annonsera dina bostäder och efterlappar smart och effektivt på Facebook och Instagram!

Brightbee tillhandahåller en automatiserad lösning för annonsering på sociala medier.
Du publicerar på ett par sekunder och genom den senaste teknologin kombinerar vi internetanvändares digitala fotspår med avancerade målgruppsparametrar för att driva nya säljare och köpare tillbaka till dig.

Besök oss på www.brightbee.co eller kontakta oss på hi@brightbee.co.

Sjöhem

Sveriges första och enda nischade bostadssajt med endast sjö- och havsnära fastigheter. Intresset för dessa fastigheter har aldrig varit större. Vi har kunden som är i marknaden för denna kategori av bostad. Med vår unika sökmotor där man söker på avstånd så kommer din bostad visas för fler spekulanter och generera bättre affärer. Vi jobbar idag med alla ledande kedjorna och har ca 95% av marknaden. Kontakta oss så berättar vi hur ett samarbete kommer att gynna er.
https://www.sjohem.se

Solhem

Bostadssajten för endast svenska mäklare utomlands som vill marknadsföra sig mot den svenska marknaden och konsumenten. Solhem samarbetar enbart med seriösa partners. Statistiken visar att svenska bostadsspekulanter helst handlar en bostad av just svenska mäklare.
Genom vår tydliga nisch med endast svenska aktörer och en användarvänlig sajt så hjälper vi er hitta spekulanter till era fastigheter utomlands.
https://www.solhem.se

Sweden Estates

www.swedenestates.com
Ta nästa steg i er marknadsföring. Genom Sweden Estates marknadsför ni era bostäder & fastigheter även utanför Sverige.

Sweden Estates erbjuder följande
- Global exponering av publicerade bostäder och fastigheter.
- Publicera obegränsat antal bostäder och fastigheter till en fast månadskostnad.
- Anpassat marknadsföringsmaterial till er mäklarbyrå.

Vill ni också börja publicera bostäder och fastigheter till Sweden Estates?
Kontakta marketplace@swedenestates.com

Webbyråer

Prowebb

Webbyrå med specialkompetens och lång erfarenhet av mäklarsystem!
Med lång erfarenhet inom webbutveckling för fastighetsmäklare vet vi vad en bra hemsida bör innehålla.
Vi är en serviceinriktad webbyrå med mycket goda kunskaper inom integration mot mäklarsystem, webb och design och hjälper dig och ditt företag med er webbplats.
https://www.prowebb.se

Bloom Webbyrå

Vi kan MSPECS. Första uppdraget fick vi när MSPECS precis lanserats och fram till idag har vi hjälpt drygt 50 mäklare med deras hemsidor, CRM-system och andra integrationer. Med vår kunskap och tekniska lösningar får ni det svårt att hitta på något som vi ej kan lösa åt er.

Vi förstår mäklare och era utmaningar. Vad gör man med till-salusidan när man inte har något till salu, och säljaren som klagar på radbrytningarna i hans surfplatta, eller hur man får toppobjektet först i listan av referenser. Vi vet.

Vi älskar design. För oss är designen det viktigaste för ett lyckat resultat, att sidan verkligen ser bra ut och skickar de signaler som just ni vill förmedla. Det som gör att ni sticker ut och får förtroendet av fler säljare.

Ge oss lite av din tid - så ger vi dig en offert!
http://bloom.se/hemsida-mspecs-maklarsystem

Ready Digital

Ready Digital hjälper mäklare att skapa tillväxt online! Med en genomtänkt strategi lägger vi grunden för en lyckad digital närvaro. En attraktiv webbplats är din viktigaste kanal, trots närvaro på de största sajterna för bostadssökning. På din webbplats bygger du upp den trovärdighet som krävs för en lyckad försäljning av objekt och kan möta fastighetssäljarens behov på ett positivt sätt som leder till kontakt.

Vi kopplar din webbplats till Mspecs för enkel administration och ser till att besökaren hålls kvar genom att integrera objektvisningen på din egen webbplats. Gammal iframe-teknik skickar besökaren till en extern sida och du tappar besökare.

Utöver digital strategi och webbplatser erbjuder Ready Digital tjänster som SEO, sociala medier, texter, bilder och filmer.

Läs om vilka mäklare vi hjälp med webbplatser
https://www.readydigital.se/maklarsystem/

Kust IT

Vi har levererat mäklarhemsidor sedan starten 2009. Vi har erfarenhet att leverera mäklarhemsidor till både MSPECS Mäklarsystem och Vitec Mäklarsystem.
https://kustit.se/ny-hemsida/hemsida-fastighetsmaklare/hemsida-till-mspecs-maklarsystem

Media2u.se

Vi är en webb- & contentbyrå med bas på Gotland som fokuserar på att ge dig kreativa lösningar inom webb, film, foto, appar och sociala medier.
https://www.media2u.se/

Övrigt

Cowrite

Cowrite är en tjänst som använder den senaste tekniken för att hjälpa mäklare att skapa, kärnfulla, säljande och professionella objektsbeskrivningar på kort tid.

Regtech

Regtech Solutions erbjuder SaaS-baserade lösningar och tjänster för att hjälpa företag och organisationer att uppfylla regelkraven för KYC och AML på ett säkert, professionellt och kostnadseffektivt sätt. Sedan starten 2018 har Regtech Solutions utvecklats till en ledande aktör på den svenska marknanden.
https://www.regtech.se/

Kontakta oss

  Byt till Mspecs

  Att byta system kräver planering i god tid. Det tar oftast längre tid än vad man tror.

  Vi har en god kunskap om hela processen och hjälper dig att komma igång på ett så smidigt sätt som möjligt.

  Läs mer om att byta till Mspecs

  Funktioner

  • Användarvänligt – lätt att navigera bland uppdrag och objekt
  • Driftsäkert – fungerar dygnet runt, året runt (99,9 % driftsäkerhet)
  • Komplett – hanterar alla objektstyper
  • Kostnad – enkel och tydlig prissättning
  • Påverkan – du kan som kund vara med och påverka hur Mspecs utvecklas
  • Juridik – tillsammans med MSF är vi med i framkant med de senaste juridiska dokumentparagraferna

  Läs mer om Mspecs funktioner

  Support & utbildning


  Kontakta oss

  Till vår support kan du höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp att komma vidare i ditt arbete i systemet.


  Öppettider

  Vardagar 10:00- 16:00
  Lunchstängt 12:00-13:00.

  010-221 61 00

  Meny