Leverantörer i Mspecs

Det finns flertalet leverantörer som erbjuder tjänster i Mspecs. Det gör det enkelt för er att skapa specialanpassade objektsbeskrivningar, beställa bilder, försäkringar, besiktningar och mycket mer direkt via systemet. Läs mer om vilka leverantörer som finns och deras tjänster nedan.

Säljstöd

Realforce

Realforce – marknadens bästa säljstöd för mäklare
Vårat CRM är speciellt framtaget för mäklarens behov. Väx din verksamhet med ett skräddarsytt system för din verksamhet, integrerat med Mspecs.
Systemet erbjuder autogenererade ringlistor, komplett hantering av intagsmöten, skräddarsydda säljtävlingar och mycket mer.
https://www.realforce.com/

Försäkringar och besiktningar

Anticimex

Anticimex Besiktningar: https://www.anticimex.se

Anticimex Försäkringar https://www.anticimexforsakringar.se/

Willis Towers Watson

Kontakta försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson om du vill veta mer om olika gruppförsäkringar. Vi arbetar med många olika typer av försäkringar och lösningar.

Mäklarsamfundets försäkringsprogram
Mäklarsamfundets försäkringsprogram är skräddarsytt för fastighetsmäklare och för fastighetsmäklarverksamhet – till förmånliga premier. Information finns även på Mäklarsamfundets hemsida, under fliken för fastighetsmäklare/ medlemskap. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Uppdaga dolda felförsäkringar
Redan i början av 2000-talet utvecklade Willis Towers Watson, i samarbete med ledande fastighetsmäklarföretag och besiktningsföretag, en Dolda Felförsäkring för fastighet. Sedan dess har Willis Towers Watson kontinuerligt utvecklat Dolda felförsäkringen vidare – och vi fortsätter så – slår oss helt enkelt inte till ro. Numera finns även en dolda felförsäkring för bostadsrätter – Uppdaga Borätt.

Vår strävan och vårt mål är att dolda felförsäkringarna ska vara enkla att förstå, ska vara enkla att teckna, ska uppfylla de krav och erbjuda de önskemål som våra kunder, partners och leverantörer har på försäkringarna och på oss. Vår Säljservice hjälper er gärna med era frågor. Kontakta även gärna vår Säljservice 08-5463 5990, saljservice@willis.com.

Mer information om dolda fel och Uppdaga dolda felförsäkringar finns på http://www.doldafel.se/.
Please visit http://www.doldafel.se/in-english/ - for information in English.

Raksystems Independia

Raksystems Independia – Hela Sveriges besiktningsbolag. Erbjuder skräddarsydda besiktnings,- och försäkringspaket för dig och dina kunder och hjälper till att skapa en smidig och trygg bostadsaffär.

Hos Raksystems Independia finner du samtliga av de undersökningar som kan behövas vid en bostadstransaktion. Överlåtelsebesiktning, energideklaration, fuktkontroll, areamätning och dolda felförsäkring för att nämna några. Med besiktningsmän runt om i hela landet kan vi erbjuda våra tjänster på din lokala ort och med korta ledtider.
Raksystems Independia är idag en del av Raksystems Group. Läs gärna mer om oss här.

OBM gruppen

OBM Gruppen är en av de största organisationerna i Sverige inom besiktningstjänster, och en av de få organisationer som finns rikstäckande.
Vi utför bland annat överlåtelsebesiktningar, areamätningar, energideklarationer, skadeutredningar och radonmätningar.
OBM Gruppen kännetecknas av bred kompetens och lång erfarenhet inom besiktningstjänster, fuktskador och inomhusmiljö.
Personalen i organisation är professionella, pedagogiska och serviceinriktade.

Om ni har frågor eller vill veta mer om oss så går det bra att kontakta Utvecklingschef Andreas Strindemark på andreas@obm.se eller 0705-910253.
Läs gärna mer om oss här.

Eminenta

Eminenta är ett marknadsledande företag inom fastighetskonsulttjänster. Tyngdpunkten i verksamheten är värderingar och besiktningar av olika typer av fastigheter. Allt från fritidshus och villor till bostadsrätter och tomter. Vi utför även besiktningar, energideklarationer och underhållsplaner för kommersiella fastigheter.

Flera av våra värderings- och besiktningsmän har över 20 års erfarenhet från branschen. Våra kunder är privatpersoner, banker, fastighetsmäklare och advokater.
https://www.eminenta.se/.

Fotoleverantörer

Diakrit

DIAKRIT har sedan 2001 strävat efter att förenkla sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem online, enklare, säkrare och mer engagerande. De digitala visualiseringslösningar som vi levererar till över 2,000 fastighetsmäklare och bostadsutvecklare runt om i världen gör det möjligt för bostadsköpare att planera, inreda och upptäcka den fulla potentialen i de hem de besöker online.

Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem – redan innan de har klivit över tröskeln!

• 17 års erfarenhet av marknadsföring av bostäder
• 300+ fotografer i vårt nordiska nätverk
• 1.6 miljoner foton årligen
• 500,000 planritningar årligen
• 10,000 mäklare i våra system

https://www.diakrit.com

Husfoto

Husfoto är en rikstäckande leverantör av foto- och visualiseringstjänster för mäklare. Från oss på Husfoto får du en lokalt anpassad tjänst med en personlig service av våra professionella fotografer som jobbar med riktigt sjysta villkor.
https://husfoto.se

SE360

Sveriges första rikstäckande leverantör av fototjänster till fastighetsbranschen. Vi skräddarsyr helhetslösningar utifrån kundens och marknadens behov. Hos oss finns alla kompetenser som krävs för proffsiga bilder, effektivt säljmaterial, imagebyggande projekthemsidor och snygga planritningar.
http://www.se360.se

FastOut

FastOut hjälper mäklare att vinna fler intag och nå fler potentiella köpare genom att visa läget på bästa sätt.
Länk till hemsida

PerfectShot

Perfect Shot är sedan 2013 en leverantör av visuella tjänster för främst mäklare i Stockholmsregionen. Vårat team av fotografer, stylister och redigerare jobbar hand i hand för att leverera bostadsbilder, homestyling, planritningar och ytterligare visuella tjänster kopplade till marknadsföring utav bostäder till fler än 60 mäklarkontor dagligen. 

Våra fotograf- och stylisttjänster är regionalt begränsade till Stockholmsregionen, men vi är självklart rikstäckande för digitala tjänster såsom planritningar, redigering utav bilder, virtuell styling med mera. Vi har samarbeten med de största kedjorna likväl lokala fristående mäklare och vår styrka ligger i flexibiliteten och möjligheten att leverera enligt era önskemål och förväntningar. 
 
Välkommen att kontakta oss via mail bilder@perfectshot.se, telefon: 0171-142005
www.perfectshot.se

Esoft

YOUR LISTINGS – EASILY SOLD!
Win more listings and stand out in the real estate market with Esoft’s image services and innovative marketing tools.
https://www.esoft.com/sv/services

RoomSketcher

RoomSketcher används av tusentals fastighetsmäklare, bostadsfotografer och inredare för att skapa sina planritningar samt inredningsdesign online. Du kan antingen rita själv, eller beställa en färdig planritning direkt från oss. Med RoomSketcher kan vem som helst skapa fantastiska 3D-visualiseringar. Få 2D och 3D-planritningar, 3D Foto, Live 3D, RoomSketcher 360 och mycket mer.
https://www.roomsketcher.se/

Marknadsföringsmaterial

Webtop Solutions

För en enklare mäklarvardag
Webtop Solutions produktionsverktyg är mäklarbranschens största leverantör av grafiskt material. Vi fokuserar uteslutande på fastighetsmäklare för att erbjuda en smidig och effektiv vardag. I vårt verktyg skapar du direktreklam, objektsbeskrivningar, fönsterskyltar, annonser och telemarketing. I Webtop DR beställs idag 15 miljoner DR per år. Webtop Solutions är 42 anställda och finns idag i Stockholm (Sigtuna), Malmö, Oslo (N), Trondheim (N), Aarhus (Dk) och New York (US). Kunderna består av både de största mäklarföretagen och enskilda mäklarfirmor.
http://www.webtopsolutions.se

Mhub Marknadsportalen

Marknadsportalen (OneStopShop)
Här kan ni hantera allt marknadsmaterial från "tillsaluskyltar" via objektbeskrivningar till DR och tidningsannonser plus mycket mer.
ALLT SAMLAT PÅ ETT STÄLLE!

EN leverantör, EN portal, ETT medieköp, EN faktura
400 dagstidningar & paket, 200 annonsblad & paket, 100 magasin, 160 tidningssajter, Google AdWords, Facebook, Linkedin Internetsajter globalt, Direktreklam, Tryckerier, Adressköp, Postdistribution, Skrivarutskrift, Skylt, Banners, Book ´n Buy, Kostnad per objekt, Statistik per mäklare, kontor, kedja.
https://www.mhub.se

Tylöprint digitala skyltar

PLAYipp

PLAYipp utvecklar den marknadsledande plattformen för publicering till digitala informationsskärmar. Med hjälp av smarta integrationer och funktioner gör PLAYipp slut på allt dubbelarbete då du med enkelhet kan integrera systemen du använder idag med ett användarvänligt och enkelt gränssnitt. Skärmarna uppdateras automatiskt direkt i skyltfönstret eller på de platser där ni möter er kund.

Länk till vår hemsida:
https://playipp.com/playipp-maklare/

Statistiktjänster

Värderingsdata

Bopriskoll och värderingar
https://www.varderingsdata.se

Svensk Mäklarstatistik

Svensk Mäklarstatistik redovisar varje månad den enda heltäckande och aktuella prisstatistiken för villor, fritidshus och bostadsrätter i Sverige. Statistiken är framtagen av SCB - Statistiska Centralbyrån, på uppdrag av Svensk Mäklarstatistik och baseras på över 90 procent av Sveriges bostadsaffärer som genomförts via fastighetsmäklare.
https://www.maklarstatistik.se

Valueguard

Valueguard arbetar för att skapa nya finansiella produkter för bostadsmarknaden. Vi tillhandahåller också analyser och informationstjänster. Som grund för många av våra produkter och tjänster ligger ett prisindex för bostäder - Nasdaq OMX Valueguard-KTH Housing Index (HOX®). HOX Index har utvecklats i samarbete med KTH, det distribueras av Nasdaq OMX och det bygger på data levererad av bl.a. Svensk Mäklarstatistik AB och Lantmäteriet.
https://valueguard.se

Marknadsplatser

Hemnet

Hemnet grundades 1998 som ett branschinitiativ och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostads­marknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkter, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år.
https://www.hemnet.se

Bovision

Bovision är Sveriges första bostadsportal. Vi har hjälpt svenskar att hitta sin drömbostad sedan 1996. Med över 1 miljon publicerade bostadsannonser och över 26 års samarbete med svenska mäklare ligger vi i toppen gällande varumärkeskännedom. Tillsammans med Mspecs jobbar vi nu för fullt på en ny typ av koppling så att överföringen av bostäder ska gå så snabbt och sömlöst som möjligt för alla Mspecs-användare.

På Bovision finns alla bostadsformer under samma tak. Vi hjälper både säljare, köpare, mäklare och fastighetsägare att mötas på ett och samma ställe med bättre villkor, och erbjuder alltid 7 dagar gratis bostadsannonsering.

Är du intresserad av att annonsera bostäder hos oss? - Kontakta oss på marknad@bovision.se
https://bovision.se

Boneo

Vår vision är att vara det mest effektiva sättet att hitta, köpa och sälja bostäder. Vi erbjuder det via vår unika data och tjänster som aktivt hjälper alla som är i bostadsresan. Vi hjälper köpare att hitta sin nästa drömbostad, och säljare att hitta rätt mäklare och köpare.
https://www.boneo.se

Objektvision

Objektvision.se är en heltäckande och oberoende marknadsplats för företag som söker och erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter och mark i Sverige.
Objektvision har funnits sedan 1998. Enligt den officiella mätplatsen för svenska sajter, KIA-index, har objektvision.se ungefär 47 000 unika besökare varje vecka. Vår marknadsplats innehåller just nu över 14 000 annonser från fler än 1 500 olika fastighetsägare, förvaltare och förmedlare. Vi hyr eller säljer inte några egna objekt, utan är den oberoende länken mellan annonsör och sökande.

Bostadsboxen

Vinn fler uppdrag, öka varumärkeskännedom och nå fler potentiella köpare och säljare genom Bonnier News Bostadsboxen. Digital objekts- och mäklarannonsering på några av landets starkaste nyhetssajter. Avtal krävs, kontakta bostad@bonniernews.se för mer information och demo.

Lokalguiden

Publicera lokaler på lokalguiden.se!

Lokalguiden har varit en aktör i fastighetsbranschen i över 25 år och vi ser oss som den naturliga länken mellan det lokalsökande företaget och fastighetsägaren. På Lokalguiden.se kan användare söka bland hela Sveriges utbud av lediga lokaler. Förutom vår söktjänst arrangerar vi mässan Nylokal där fastighetsägare får chansen att träffa företag som är på jakt efter en ny lokal. Vi publicerar även ett fastighetsmagasin både digitalt och i tryckt format. Varje år hyllar vi det gångna året inom branschen under festliga former på Sveriges enda gala för fastighetsbranschen – Fastighetsgalan.

Om du är intresserad och vill veta mer, kontakta:info@lokalguiden.se.

Sjöhem

Sveriges första och enda nischade bostadssajt med endast sjö- och havsnära fastigheter. Intresset för dessa fastigheter har aldrig varit större. Vi har kunden som är i marknaden för denna kategori av bostad. Med vår unika sökmotor där man söker på avstånd så kommer din bostad visas för fler spekulanter och generera bättre affärer. Vi jobbar idag med alla ledande kedjorna och har ca 95% av marknaden. Kontakta oss så berättar vi hur ett samarbete kommer att gynna er.
https://www.sjohem.se

Solhem

Bostadssajten för endast svenska mäklare utomlands som vill marknadsföra sig mot den svenska marknaden och konsumenten. Solhem samarbetar enbart med seriösa partners. Statistiken visar att svenska bostadsspekulanter helst handlar en bostad av just svenska mäklare.
Genom vår tydliga nisch med endast svenska aktörer och en användarvänlig sajt så hjälper vi er hitta spekulanter till era fastigheter utomlands.
https://www.solhem.se

Sweden Estates

www.swedenestates.com
Ta nästa steg i er marknadsföring. Genom Sweden Estates marknadsför ni era bostäder & fastigheter även utanför Sverige.

Sweden Estates erbjuder följande
- Global exponering av publicerade bostäder och fastigheter.
- Publicera obegränsat antal bostäder och fastigheter till en fast månadskostnad.
- Anpassat marknadsföringsmaterial till er mäklarbyrå.

Vill ni också börja publicera bostäder och fastigheter till Sweden Estates?
Kontakta marketplace@swedenestates.com

Blocket

Uthyrning av bostäder och semesterboenden.
https://bostad.blocket.se/

Idealista

Utlandsmäklare kan enkelt publicera bostäder i Spanien och Portugal via Idealista i Mspecs.
https://www.idealista.com/sv/

Webbyråer

Prowebb

Vi har över 20 års erfarenhet av mäklarsystem.
Vi kan Mspecs mäklarsystem, inte bara hur en integration till en hemsida fungerar utan vi kan även systemet.
Med lång erfarenhet inom webbutveckling för fastighetsmäklare vet vi vad en bra hemsida bör innehålla.

Vi är en webbyrå som sätter stort värde på att hålla en extra hög servicenivå. Med mycket goda kunskaper inom integration mot mäklarsystem, webb och design och hjälper dig och ditt företag med er webbplats.

https://www.prowebb.se
kontakt@prowebb.se

Ready Digital

Ready Digital hjälper mäklare att skapa tillväxt online! Med en genomtänkt strategi lägger vi grunden för en lyckad digital närvaro. En attraktiv webbplats är din viktigaste kanal, trots närvaro på de största sajterna för bostadssökning. På din webbplats bygger du upp den trovärdighet som krävs för en lyckad försäljning av objekt och kan möta fastighetssäljarens behov på ett positivt sätt som leder till kontakt.

Vi kopplar din webbplats till Mspecs för enkel administration och ser till att besökaren hålls kvar genom att integrera objektvisningen på din egen webbplats. Gammal iframe-teknik skickar besökaren till en extern sida och du tappar besökare.

Utöver digital strategi och webbplatser erbjuder Ready Digital tjänster som SEO, sociala medier, texter, bilder och filmer.

Läs om vilka mäklare vi hjälp med webbplatser
https://www.readydigital.se/maklarsystem/

Kust IT

Dags att se över er mäklarhemsida? -Kust IT har över 12 års erfarenhet av mäklarhemsidor. All den kunskap och erfarenhet som vi har samlat på oss genom åren gör oss till en stabil och trovärdig partner. Vi vet inte bara hur en bra mäklarhemsida ska fungera utan vi är också väl insatta i en mäklares dagliga arbete.

Alla nya mäklarhemsidor via Kust IT levereras med koppling mot MSPECS Nya API så att dom är framtidssäkrade och använder senaste teknik och möjligheter.

Genom att använda kraften och flexibiliteten hos WordPress så kan vi utveckla mäklarhemsidor som är tilltalande både tekniskt och visuellt. Hemsidan får full integration av kontor, mäklare, bostäder, fastigheter och projekt. Dessutom har vi integration direkt mot Hitta mäklare och Quedro CRM. Har du specifika önskemål om andra integrationer på hemsidan så löser vi det också.

Vi på Kust IT är MSPECS partner, Microsoft partner och Google partner. Vi kan därför leverera en helhet med utveckling, drift, support, SEO och SEM.
Kontakta oss gärna för att boka en kostnadsfri demo med en visning av hur vårt koncept fungerar och vad vi kan göra för att förenkla ditt arbete. Våra kunder är från enskilt kontor till flera kontor.

Vill ni lyfta er hemsida till en premium hemsida? Varmt välkommen att kontakta Mattias Larsson nedan.
Mattias Larsson, VD & Försäljning, 0525-722601, 0737418669, mattias.larsson@kustit.se
Läs mer på https://kustit.se/ny-hemsida/hemsida-fastighetsmaklare/hemsida-till-mspecs-maklarsystem/

Övrigt

BudID - Identifierad budgivning

BudID är en smart tjänst som kopplar ihop bostadsspekulant, mäklare och bank med målet att förenkla och säkra upp bostadsaffären för alla parter.
Med smarta och säkra kommunikationslösningar möjliggör BudID bland annat verifiering av lånelöfte och identitet samt bidrar till en effektivisering av flera steg inför köpekontraktet.
https://budid.se/

Nordkyc

Genom att använda Nordkyc för kundkännedom får du som mäklare ett enkelt verktyg som guidar dig att utföra en kundkännedom och håller sedan koll på förändringar hos dina säljare. Använder du tjänsten genom Mspecs så följer också informationen om parterna med så du slipper fylla i det två gånger.

Nordkyc är det rekommenderade verktyget av Mäklarsamfundet och vi arbetar kontinuerligt med att anpassa det för mäklarbranschen.

Vill du komma i kontakt med oss, når du oss enklast via support@nordkyc.com.
https://nordkyc.se/kundkannedom

Regtech

Regtech Solutions erbjuder SaaS-baserade lösningar och tjänster för att hjälpa företag och organisationer att uppfylla regelkraven för KYC och AML på ett säkert, professionellt och kostnadseffektivt sätt. Sedan starten 2018 har Regtech Solutions utvecklats till en ledande aktör på den svenska marknanden.
https://www.regtech.se/

Team8

Skanna dina påskrivna kunddokument rakt in i Mspecs. Snabbt, säkert och GDPR-godkänt.
Dokumenten sparas på rätt objekt och namnges utefter vilken typ av dokument det är (köpeavtal, budlista etc.) vilket minimerar din administrativa tid och gör det lätt för dig att hitta det du söker efter.

Vill du veta mer om skillnaden mellan Mspecs QR-skanning (light) och den som Team8 erbjuder (premium), läs mer här: https://team8.se/smarta-maklartjanster/mspecs/

Cowrite

Cowrite är en tjänst som använder den senaste tekniken för att hjälpa mäklare att skapa, kärnfulla, säljande och professionella objektsbeskrivningar på kort tid.

Verified

Med Verified kan du hantera och e-signera verksamhetens olika dokument helt digitalt oavsett enhet och plats. Det resulterar i kortare ledtider, ökad konvertering och en klart förbättrad kundupplevelse!
Självklart är det helt integrerat i MSPECS. Vill du veta mer? Kontakta oss på support@verified.eu.

Kontakta oss

  Byt till Mspecs

  Att byta system kräver planering i god tid. Det tar oftast längre tid än vad man tror.

  Vi har en god kunskap om hela processen och hjälper dig att komma igång på ett så smidigt sätt som möjligt.

  Läs mer om att byta till Mspecs

  Funktioner

  • Användarvänligt – lätt att navigera bland uppdrag och objekt
  • Driftsäkert – fungerar dygnet runt, året runt (99,9 % driftsäkerhet)
  • Komplett – hanterar alla objektstyper
  • Kostnad – enkel och tydlig prissättning
  • Påverkan – du kan som kund vara med och påverka hur Mspecs utvecklas
  • Juridik – tillsammans med MSF är vi med i framkant med de senaste juridiska dokumentparagraferna

  Läs mer om Mspecs funktioner

  Support & utbildning


  Kontakta oss

  Till vår support kan du höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp att komma vidare i ditt arbete i systemet.


  Öppettider

  Vardagar 10:00- 16:00
  Lunchstängt 12:00-13:00.

  010-221 61 00

  Meny