Vi letar alltid efter nya talanger

Mspecs startades den 5 februari 2013 av Mäklarsamfundet System i Sverige AB som är ett helägt dotterbolag inom koncernen Mäklarsamfundet, för att förverkliga affärsidén att skapa, förvalta och vidareutveckla ett mäklarsystem för hela Sveriges fastighetsmäklarkår, av mäklare – för mäklare.

Mspecs är ett professionellt och modernt mäklarsystem som är tryggt och kostnadseffektivt för varje användare. Ett verktyg och stöd i fastighetsmäklarens vardag och verksamhet som bidrar till att uppfylla Mäklarsamfundets målsättning att skapa fler och bättre affärer och höja anseendet för landets fastighetsmäklare.

Vi som jobbar på Mspecs brinner för att utveckla ett mäklarsystem som ska vara enkelt att använda och som hjälper mäklaren i sina affärer oavsett om det handlar om hanteringen av kunder eller utskrift av dokument. Det ska vara enkelt att vara mäklare, eller kanske snarare, det ska vara enkelt att jobba i ett mäklarsystem. Därför utvecklar vi Mspecs i nära kontakt med våra användare för att hela tiden försäkra oss om att vi utvecklar funktioner som fastighetsmäklare och assistenter behöver och hjälper dem i deras dagliga arbete.

Just nu söker vi en engagerad supportmedarbetare.
Skicka en ansökan och personligt brev till info@mspecs.se märkt med "Ansökan supportmedarbetare".

Om dig
Vi söker dig som har kunskap, förståelse eller intresse för fastighetsmäklarbranschen och för data- och IT-utveckling. Du är en serviceinriktad person med stort driv och kundfokus. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och har ett pedagogiskt tillvägagångssätt med kunder.

Din profil
 • - Vi söker dig som är positiv, social och gillar att ha många bollar i luften.
 • - Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och ge bra service.
 • - Du har god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och tålmodig.

Kvalifikationskrav:
 • - Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och behärskar engelska.
 • - Mycket goda datakunskaper
 • - Erfarenhet av support och kundkontakt

Meriterande:
 • - Tekniskt intresserad
 • - Erfarenhet av bostadsbranschen

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med i utvecklingen av ett snabbt växande mäklarsystem? Som supportmedarbetare är du den första personen Mspecs kunder möter och ditt mål är att ge var och en den bästa servicen och bemötandet. Mspecs söker en självständig och lösningsorienterad medarbetare till vår support. Som vår medarbetare kommer du via telefonsamtal och mail ha tät kontakt med landets fastighetsmäklare, assistenter och övriga användare av systemet för att hjälpa dom vidare. Du ansvarar för att alla frågor och ärenden följs upp, kanske har du svaret själv eller slussar vidare till den person inom Mspecs som har det. Du kommer att få utbildning i Mspecs mäklarsystem för att förstå kundens frågor och synpunkter och hjälpa denne rätt. I tjänsten ingår utöver den dagliga kontakten med våra användare även framtagning av manualer samt vidareutveckling av systemet för att minska supportbehovet, vi håller även webutbildningar för nya kunder. Arbetstiden är förlagd dagtid och vardagar.


Vi söker även en ny medarbetare till Mspecs för systemutveckling. Skicka en ansökan och personligt brev till info@mspecs.se märkt med "Ansökan systemutvecklare".

Om oss

Mäklarsamfundet System i Sverige AB är ett helägt dotterbolag inom koncernen Mäklarsamfundet, för att förverkliga affärsidén att skapa, förvalta och vidareutveckla ett mäklarsystem för hela Sveriges fastighetsmäklarkår.

Läs mer om oss

Funktioner

 • Användarvänligt – lätt att navigera bland uppdrag och objekt
 • Driftsäkert – fungerar dygnet runt, året runt (99,9 % driftsäkerhet)
 • Komplett – hanterar alla objektstyper
 • Kostnad – enkel och tydlig prissättning
 • Påverkan – du kan som kund vara med och påverka hur Mspecs utvecklas
 • Juridik – tillsammans med MSF är vi med i framkant med de senaste juridiska dokumentparagraferna

Läs mer om Mspecs funktioner

Utbildningar

Vi håller kontinuerligt utbildningar för alla våra kunder. Kostnadsfritt!

Anmäl dig till vår kom igång-utbildning, där du lär dig grunderna i Mspecs och vilka möjligheter som finns i systemet.

Läs mer om våra utbildningar

Meny