En komplett tjänst för fastighetsmäklare i Sverige

Quedro och Mspecs lanserar ny tjänst med mäklarsystem och CRM

Enkelhet och användarvänlighet. Det är ledord bakom vår nya och gemensamma tjänst där marknadens mest kompletta mäklarsystem integrerats med Skandinaviens ledande CRM-plattform för fastighetsmäklare. Resultatet är en komplett tjänst med en enda inloggning och helt utan kompromisser.

För fastighetsmäklare är enkelhet, effektivitet och resultat grundläggande för framgång. Ditt val av systemstöd och tjänster som ska underlätta vardagen påverkar ditt resultat ned på sista raden. Rätt system ökar din lönsamhet.

Samarbetet mellan Quedro och Mspecs innebär att du som fastighetsmäklare för första gången får möjlighet att välja en komplett tjänst via en inloggning och utan onödiga hopp mellan olika system. Allt stöd du behöver från mäklarsystem, försäljningsprocesser, nyhetsbrev och kommunikation, enkäter, CRM m.fl. i en komplett tjänst.

Kontakta oss gärna för mer information. Samt se pressrelease här (http://www.mynewsdesk.com/se/maklarsamfundet/pressreleases/skandiamaeklarna-byter-till-quedro-och-mspecs-nya-maeklarsystem-2996749?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Alert&utm_content=pressrelease ).

info@quedro.com eller info@mspecs.se

    Meny